Poročne obleke v mariboru

poroka-mariborPoročna agencija Goga iz Maribora obstaja že od leta 2004 in smo iz leta v leto bolj uspešnejši in inovativni. Hodimo na sejme in črpamo znanja iz vseh koncev sveta. V našem timu so cvetličarji, organizatorji, šivilija…  V naši agenciji pa najdete tudi poročne obleke, naprstnike, konfete, vaze, prevleke za stole, preproge, poročni nakit, vabila, torbice. Naši najboljši svetovalci bodo zagotovo našli nekaj za vsakega od vas.

POROČNE OBLEKE MARIBOR:
V naši agenciji najdete obleke, ki so le po zadnjih trendih oz. trendih leta 2015. V naši agenciji najdete vse stile za vse okuse in postave. Najdete obleke z v izrezom, kratke poročne obleke, obleke za močnejše, princeskin stil poročnih oblek , obleke stila morskih deklic, obleke z volančki… Imamo tudi najboljše svetovalce, ki vam bodoo pomagali pri vaši izbiri popolne poročne obleke. Obleke so v različnih barvah kot recimor: Bela, bež, umazano bela, šampanjec, črna, rdeča, zelena, zlata in srebrna.

MARIBOR kratka zgodovina:
Že v antiki je nastalo pomembno prometno križišče med Celeio in Falvio Solvo na eni strani ter Ptujem in Koroško na drugi strani, Maribor pa je drugo največje mesto v Sloveniji. . Skromna najdbišča iz kamene dobe, žarna grobišča, keltske najdbe in rimska villa rustica pričajo o najstarejših sledovih naselitve na območju današnjega mesta.V srednjem veku je v Mariboru živela  židovska skupnost! Zgradili so si mogočno sinagogo, ki je bila zaradi svojih značilnosti izjemna v prostoru srednje Evrope. Mestu, ki je bilo zgrajeno iz kamna in lesa, niso prizanesli ne požari in ne kuga! Slednja je ob koncu 17. stoletja pomorila petino prebivalstva in v tistem času dobi Maribor enega najlepših kulturnih spomenikov v mestu, Marijino ali kužno znamenje.

NAŠA LOKACIJA:
Nahajamo se v Mariboru, ki je prav tako zgodovinsko in stilsko zelo lepo mesto. V mariboru imate tudi možnosti za zalo lepe poročne lokacije. Najbolj znane so lent, mestni park , hotel Habakuk, Betnava, mestna hiša…